جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سکه هاي فندقي
-(21 Body) 
سکه هاي فندقي
Visitor 1705
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

کره : دو سوم پيمانه
شکر : يک سوم پيمانه
وانيل شکري : يک چهارم قاشق چايخوري
آرد : يک و يک دوم پيمانه
بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري
فندق بوداد ه و آسياب شد ه : 2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ : 2 عدد

طرز تهيه :
 

کره و پودر قند را بزنيد تا کاملاً پوک شوند . زرد ه هاي تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنيد . وانيل ، پودر فندق ، آرد و بيکينگ پودر را اضافه کنيد . با قالب گرد قالب زده داخل طبقه ي وسط فر با حرارت 175درجه ي سانتي گراد به مدت 10 الي 12 دقيقه قرار د هيد بعد از سرد شد ن روي آن را با شکلات تزيين کنيد .

نکته :
 

1 ـ براي تزيين شيريني از رنگ هاي مختلف شکلات تخته اي استفاده کنيد .
2 ـ بعد از بو داد ن فندق پوست آن گرفته شود .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image