جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سیستم ارسال پیامک
وب سرویس رایگان
معرفی پکیج های پورتال
سرویس  http ارسال پیامک
نرم افزارهای اندروید
ماهي انگشتي با سس خامه و پيازچه
-(3 Body) 
ماهي انگشتي با سس خامه و پيازچه
Visitor 750
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم :
فيله ماهي بازيک شده : 576 گرم
نمک و فلفل و آب ليمو : به ميزان لازم
تخم مرغ زده شده : 2عدد
آرد : 2 پيمانه
آرد سوخاري : 2پيمانه
روغن سرخ کردني : به ميزان لازم
مواد لازم سس خامه و پيازچه :
خامه 521 ميلي ليتر
پيازچه رنده شده ک يک دوم قاشق چايخوري
شاهي خرد شده : يک چهارم قاشق چايخوري
پودر خردل : يک هشتم قاشق چايخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم

ماهي انگشتي با سس خامه و پيازچه

طرز تهيه :
ماهي ها را به صورت نوارهاي باريک حدود 6 سانتي متر طول و 1 سانتي متر عرض و 1 سانتي متر قطر(ژولين ) ببريد وبه همراه نمک ، فلفل وآب ليمو مزه دار کنيد ، سپس در آرد علطانده بگذاريد 5 دقيقه بماند تا با آرد مزه دار شود. حال در تخم مرغ زده شده بغلطانيد و دوباره در آرد سوخاري ودر روغن داغ سرخ کنيد .
طرز تهيه سس خامه و پيازچه :
خامه را در ظرف بريزيد روي حرارت به مدت 2 دقيقه بگذاريد تا بجوشد سپس پيازچه رنده شده ، شاهي خرد شده ، پودر خردل ، نمک و فلفل را بيفزاييد. سس اماده شده را روي ماهي ها ريخته ميل کنيد.
نکته :
- در مورد خواص و نگهداري ماهي ها مي توانيد به مجلات شماره 6 صفحه 13، شماره 18 صفحه 10 و شماره 25 صفحه 16 مراجعه کنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image