جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


ماکاروني کالباس و خامه
-(6 Body) 
ماکاروني کالباس و خامه
Visitor 477
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

ماکاروني : 600 گرم
کره : 100 گرم
کالباس : 200 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
خامه : 150 گرم
نمک : قدري
فلفل : قدري

طرز تهيه
 

ظرف نسبتاً بزرگي را پر از آب مي‌کنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب مي‌ريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن مي‌ريزيم و يک دو قاشق روغن در آن مي‌ريزيم و مي‌گذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملاً نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش مي‌ريزيم و مقداري آب نيم گرم بروي آن مي‌دهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود.
در صورتي‌که بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلاً آماده کنيم، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آن را در ظرف آب سرد مي‌ريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد.
کالباس را به شکل خلال خرد مي‌نمائيم و کره را در ظرفي مي‌ريزيم و روي آتش مي‌گذاريم کالباس را در کره يک تفت مي‌دهيم زرده‌هاي تخم مرغ را کمي مي‌زنيم و کم کم داخل کالباس مي‌ريزيم و کمي نمک و فلفل مي‌زنيم، تخم مرغ که يکي دو جوش زد کالباس را روي اتش برمي‌داريم و خامه را با آن مخلوط مي‌کنيم کالباس را با ماکاروني آماده شده مخلوط مي‌کنيم و در ديس مي‌کشيم.اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر مي‌باشد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image