جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


شير برنج
-(4 Body) 
شير برنج
Visitor 500
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

برنج1 فنجان
شير يک و نيم کيلو
گلاب نصف فنجان
نمک نصف قاشق چايخوري
در صورت تمايل50 گرم خامه
پودر پسته يک قاشق سوپ خوري

طرز تهيه :

برنج را خوب شسته و بگذاريد 2 ساعت خيس بخورد، تا برنج خوب پخته و لعاب بهتري بدهد . سپس آب برنج را از صافي رده كرده و با 2 ليوان آب و نمك روي شعله ملايم كمي بپزيد . شير را اضافه كرده و بعد گلاب را هم بريزيد تا شير برنج پخته و كاملاً لعابدار شود. در اين مرحله مي توانيد 50 گرم خامه به شير برنج اضافه كنيد و آن را در ظرف مورد نظر كشيده و بعد از 3-2 دقيقه روي آن را
با پودر پسته تزئين كنيد. براي سرو آن مي توانيد از عسل، مربا يا شيره انگور هم استفاده كنيد.
منبع:blog4.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image