جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سیستم ربات ساز ایمن
باقلوا
-(0 Body) 
باقلوا
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

بادام کوبيده 4 فنجان، هل کوبيده نيم قاشق چايخوري، لواش باقلا نيم کيلو ، کره بي نمک نيم کيلو، شکر 2 فنجان، گلاب 2 قاشق چايخوري، آب 2 فنجان، پودر پسته مقداري

طرز تهيه:

بادام را توي آب بياندازيد و بگذاريد 5 ساعت خيس بخورد ، سپس پوستش را کنده بگذاريد خشک شود ، آن گاه آن را کوبيده ، در ظرفي خالي نماييد ، و داخلش شکر و هل کوبيده بريزيد و خوب هم بزنيد ، يک ماهي تاوه را چرب کرده سه قطعه لواش روي هم در ماهي تاوه بچينيد وپشت هر لواش را چرب کنيد و مخلوط بادام را رويش بريزيد و بالاي آن ، يک لواش ديگر بگذاريد و آن را به صورت لوزي ببريد و رويش کره آب شده بطور مساوي بريزيد و آن را در فر 350 درجه فارنهايت به مدت 35 الي 40 دقيقه بپزيد.
بطور جداگانه شکر را مدت 20 الي 25 دقيقه روي آتش ملايم در آب کافي بجوشانيد و به آن گلاب اضافه کنيد و وقتي که باقلوا حاضر شد ، آن شيره را رويش بريزيدو پودر پسته روي آن بپاشيد.

طرز تهيه لواش باقلوا :

زرده تخم مرغ ، شير ، روغن ،آرد ( به مقداري که مايع خمير شود ) بکينگ پاودر ، پس از تهيه خمير لازم ، آن را با نورد پهن کنيد تا لواش بدست آيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image