جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وب سرویس رایگان
ساندويچ چند طبقه
-(12 نفر) 
ساندويچ چند طبقه
بازدید 368
گروه: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر:
گوجه فرنگي:4 عدد درشت
تخم مرغ: 4 عدد
نان سبوس دار برشي: 4 برش
کالباس ورقه شده: 60 گرم
برگ اسفناج جوان و تازه: 50گرم

ساندويچ چند طبقه

طرز تهيه:
1- فر را با200 درجه سانتيگراد روشن کرده وکف سيني آن را با کاغذ روغني پوشش دهيد.
2-گوجه فرنگي ها را از وسط نصف کرده و آنها را طوري که سمت بريده شده شان رو به بالا باشد در سيني قرار دهيد و بدون سرپوش حدود 25 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و قهوه اي رنگ شوند.
3- در ظرف نچسب کم عمقي تا نيمه آب بريزيد و پس از جوش آمدن آن ، تخم مرغ ها را دانه دانه در کاسه کوچکي بشکنيد تا از سالم بودنشان اطمينان يابيد، بعد آنها را يکي يکي در آبجوش بيندازيد تا پس از حدود 4 دقيقه سفت شوند. اين عمل را با هر 4 تخم مرغ تکرار کنيد.
4-نان هاي برشي را در تستر برشته کنيد تا دورشان قهوه اي رنگ شود.
5-تخم مرغ ها را با کفگير از داخل آب درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص بگذاريد تا آب اضافي شان جذب شود.
روي هر نان تست يک ورق کالباس، مقداري اسفناج، يک عدد تخم مرغ و يک گوجه فرنگي بگذاريد و سرو نماييد.

منبع:نشريه ايرانيان شماره 34
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس