جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراك مرغ با ژامبون و پنير
-(6 نفر) 
خوراك مرغ با ژامبون و پنير
بازدید 318
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

پنير موتزارلا 100 گرم ، رنده شده
سينه ي مرغ متوسط 4 عدد ، بدون پوست و استخوان
آرد سفيد 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره 50 گرم
ژامبون 4 ورق ، نصف شده
ريحان يك دوم پيمانه ، درشت خرد شده

طرز تهيه :
 

هر يك از سينه هاي مرغ را از وسط به دونيم تقسيم كرده ودر مخلوط آرد ، نمك و فلفل بغلتانيد . كره را در يك تابه داغ كرده و مرغ ها را در آن سرخ كنيد . تا دو سمت آن طلايي شود(حدود 12 تا 14 دقيقه).
مرغ ها را از تابه خار كرده و در يك ظرف نسوز چرب كرده بچينيد و روي هر كدام يك تكه ژامبون قرار دهيد ، سپس روي آن را با پنير و ريحان پوشانده و حدود 10 دقيقه در فر گريل كنيد تا پنير طلايي شود . اين غذا را با نان سرو كنيد.
منبع:هنر آشپزي 72
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس