مواد لازم براي 30 تا 35 قطعه:
قيسي سالم و درشت: 25 تا 30 عدد
پنير بلوچيز: 150 گرم
پنير خامه اي: 100 گرم
ريحان ريز: 3 قاشق غذا خوري
تخم گشنيز: 1 قاشق چاي خوري
فلفل سياه تازه ي ساييده شده: 1 قاشق چاي خوري
زيتون سياه براي تزيين: 6تا 7 عدد
طرز تهيه:
قيسي ها را شسته و كاملاً خشك كنيد.
پنير بلوچيز را ريز رنده كنيد. سپس آن را با پنير خامه اي، فلفل سياه، ريحان ريز خرد شده و پودر تخم گشنيز كاملا مخلوط كنيد. مخلوط را درون قيف پارچه اي با ماسوره ي كنگره دار بريزيد و روي قيسي ها را شكوفه هاي درشت بزنيد. در پايان كاناپه ها را با برش هايي از زيتون سياه تزيين كنيد.

منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39