مواد لازم براي 4 نفر :
گوشت چرخ کرده ----------------------------- 350 گرم
فلفل سبز قلمي ------------------------------- به تعداد کباب ها
پياز ----------------------------------------- 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگي ------------------------------ 2 قاشق غذا خوري
رعفران دم کرده ------------------------------- 1 قاشق غذا خوري
سماق --------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري
ريحان تازه ---------------------------------- نصف استکان ( ساطوري شده )
پودر سوخاري -------------------------------- نصف استکان
نمک، پودر سير، زردچوبه، فلفل ------------------ به مقدار لازم
گوجه فرنگي ( در صورت تمايل ) ---------------- به مقدار لازم ( براي سرو همراه کباب )

طرز تهيه :
پياز را رنده کنيد و بگذاريد چند دقيقه بماند تا آب بيندازد. آب پياز را دور بريزيد و پياز رنديده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنيد و ورز دهيد . نمک، پودر سير، زردچوبه، فلفل و سماق را اضافه کنيد و مواد را کاملا ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند بعد بگذاريد به مدت 15 دقيقه داخل يخچال بماند تا آب بيندازد.
رب گوجه فرنگي را با زعفران دم شده مخلوط کنيد، ريحان خرد کرده را نيز افزوده و با چنگال هم بزنيد تا يکدست شود .
مايه گوشتي را از يخچال خارج کنيد و آب اضافي آن را دور بريزيد، سس ريحان را به مخلوط اضافه کنيد و مواد را ورز دهيد . در اين مرحله پودر سوخاري را کم کم به مخلوط اضافه کنيد تا مايه سفت شود.
به اندازه يک نارنگي متوسط از مايه برداريد، مايه را کمي بفشاريد تا آب آن چيده شود . مايه گوشتي را دور يک عدد فلفل سبز قلمي بپوشانيد طوري که فلفل کاملا ميان مايه قرار گيرد و دم ساقه آن از مايه بيرون بماند .
تمام کباب ها را به همين صورت آماده کنيد .
تابه مورد نظر را روي حرارت بگذاريد تا کمي گرم شود، کمي روغن کف تابه بريزيد و کباب ها را داخل تابه بچينيد. با حرارت ملايم و درب باز تمام سطح کباب ها را سرخ کنيد و همراه گوجه کباب شده و مخلفات دلخواه سرو کنيد .
نکته :
براي ايجاد انسجام در مايه اين کباب نيازي به استفاده از تخم مرغ نيست. اگر احساس کرديد مايه انسجام کافي را ندارد ميتوانيد مقدار آرد سوخاري را تا ¾ استکان افزايش دهيد .
در صورت تمايل ميتوانيد از 250 گرم گوشت چرخ کرده + 100 گرم سويا خيس خورده و ميکس شده همراه گوشت براي تهيه اين کباب استفاده کنيد .
استفاده از ريحان براي معطر و خوش طعم شدن هرچه بيشتر کباب فلفلي است . در صورت در دسترس نبودن ريحان تازه ميتوانيد آن را از مواد حذف کنيد .
منبع: http://matbakhchi.blogfa.com/خ