جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سالاد سيب زميني
-(0 نفر) 
سالاد سيب زميني
بازدید 284
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم :

سيب زميني استامبولي :700 گرم
ژامبون خرد شده:200 گرم
جعفري خرد شده :3 قاشق غذاخوري
کنسرو ذرت:1/2قوطي
سس مايونز:1/2 پيمانه
پودر موسير:1 قاشق چايخوري
نمک:به دلخواه
سس خردل:2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

سيب زميني را از قبل آب پز کنيد و بعد از آنکه کاملاً پخت ، اجازه دهيد تا سرد شود. سپس پوست آن را جدا کنيد.
سيب زميني ، ژامبون ، جعفري خرد شده و کنسرو ذرت را در ظرفي مخلوط کنيد و در اين مرحله سس مايونز، پودر موسير ، نمک و سس خردل را به سالاد اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد.
سالاد را در يخچال قرار دهيد تا کاملاً سرد شود و بعد از يک ساعت آن را سرو کنيد.

نکته :

1 ـ در صورت در دسترس نداشتن سيب زميني استامبولي ، مي توان از سيب زميني معمولي هم استفاده کرد و بعد از پخت آن را به تکه هاي درشت برش دهيد.
2 ـ در صورت استفاده از سيب زميني استامبولي از سيب زميني هاي ريز و متوسط استفاده کنيد و اگر از سيب زميني بزرگ استفاده کرديد ، آنها را به صورت حلقه حلقه درشت برش دهيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي،شماره 34
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس