جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


فريكازه مرغ
-(5 نفر) 
فريكازه مرغ
بازدید 249
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر

آب :يك ونيم ليتر
پياز يا تره فرنگي : 1 عدد
كرفس : 3 شاخه
هويج :2 عدد
برگ بو :1 عدد
ميخك : 1 عدد
سينه مرغ : 2 عدد
نمك يك و نيم قاشق چايخوري

مواد لازم براي سس

كره : 25 گرم
آرد سفيد :30 گرم
آب مرغ :500 ميلي ليتر
كنسرو مارچوبه : 150 گرم
كنسرو قارچ : 150 گرم
آبليمو :1 قاشق سوپخوري
شكر : 1 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ : 2 عدد
خامه زده شده : 4 قاشق سوپخوري
نمك : مقداري
فلفل سياه تازه : مقداري، ساييده

طرز تهيه

آب را در قابلمه اي بجوشانيد. در اين فاصله سبزيجات را پاك كرده و خرد كنيد. مرغ را بشوييد و در قابلمه آب جوش بگذاريد. نمك اضافه كرده و دوباره آب را به جوش بياوريد و كف آن را بگيريد. سبزيجات را به مرغ اضافه كنيد و به مدت 60 دقيقه بگذاريد بپزد. مرغ را از آب درآورده و كنار بگذاريد تا خنك شود. آب مرغ را از صافي رد كرده و 500 ميلي ليتر آن را كنار بگذاريد. مرغ را از استخوان و پوست جدا كنيد و به تكه هاي درشت خرد كنيد. براي تهيه سس، كره را در قابلمه اي داغ كرده و آرد را به آن اضافه كنيد. كمي تفت دهيد تا طلايي شود، سپس آب مرغ را كم كم به آن اضافه كرده و هم بزنيد. مراقب باشيد آرد گلوله نشود. سس را به جوش آورده و دايم هم بزنيد. قارچ و مارچوبه را در صافي بريزيد تا آب آن برود، سپس با گوشت مرغ به سس اضافه كنيد. مخلوط را دباره به جوش آورده و بعد شكر و آبليمو را اضافه كنيد. زرده تخم مرغ و خامه را باهم بزنيد و كم كم به سس اضافه كنيد، ولي ديگر به جوش نياوريد. نمك وفلفل را اضافه كرده و با ماكاروني يا برنج سرو كنيد.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس