مواد لازم
بلغور گندم ريز: 2 پيمانه
آرد گندم :يك دوم پيمانه
رب فلفل : يك قاشق چايخوري
آب : 1 پيمانه
تخم مرغ 1: عدد
فلفل سياه : به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
نمك : به مقدار لازم
براي داخل كوفته:
گوشت چرخ كرده : 250 گرم
رب فلفل : يك قاشق چايخوري
روغن مايع :2-3 قاشق سوپخوري
نمك : به مقدار لازم
فلفل سياه : به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
براي سس:
آب گوشت : 6 پيمانه
رب فلفل : يك قاشق چايخوري
نخود پخته : 1 پيمانه
كره :دوقاشق سوپخوري
نعنا خشك : يك قاشق سوپخوري
آب ليمو : يك دوم پيمانه
طرز تهيه:
بلغور را خيس كنيد. نمك، فلفل ،رب فلفل، آرد، تخم مرغ، نمك و فلفل ها را اضافه كرده و خمير درست كنيد. براي درست كردن داخل كوفته گوشت را تفت دهيد تا آب آن گرفته شود. پياز رنده شده و روغن به گوشت اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد. رب فلفل و فلفل را نيز اضافه كنيد. از روي اجاق برداشته و در فريزر بگذاريد تا يخ بزند. مايع بلغور را برداريد و به اندازه گردو با دست پهن كنيد. وسط آن گوشت بگذاريد و گرد كنيد. علاوه برآن به اندازه يك بشقاب كوفته ريز بدون گوشت درست كنيد. آب گوشت را در قابلمه بريزيد، سپس نخود را ريخته و به جوش بياوريد. آب ليمو، نمك، فلفل اضافه كنيد. كوفته ها را داخل آن بريزيد. در تابه اي كره را آب كرده و رب و نعنا را چند دقيقه تفت داده و روي نخود و كوفته بريزيد.
نكته
1-اين غذا مخصوص جنوب شرق كشور تركيه است.
2-Anali kizli به كوفته هاي ريز و درشت (مادر و دختر) گفته مي شود.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ