جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


سالاد بلغور
-(17 Body) 
سالاد بلغور
Visitor 279
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

بلغور گندم : يك و يك سوم پيمانه
مغز بادام: 1 پيمانه
مغز پسته : يك دوم پيمانه
كشمش پلويي : يك دوم پيمانه
نعنا تازه : 3 قاشق سوپخوري، خرد شده

مواد سس

سس عسل: 4قاشق سوپخوري
سركه بالزاميك :2 قاشق سوپخوري
زيره سبز:يك دوم قاشق چايخوري
دارچين: يك دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه:

ابتدا بلغور را چند ساعتي خيس كنيد، سپس آب آن را خالي كرده و با 2 تا 3 پيمانه آب بپزيد تا كاملا نرم شود. بعد از پخته شدن در آبكش بريزيد.
پسته و بادام را در كيسه محكمي بريزيد و چندين ضربه روي آن بزنيد تا كمي خرد شود، سپس به كشمش و بلغور اضافه و كاملا مخلوط كنيد. همه مواد سس را مخلوط كنيد تا يك دست شود. سالاد را در ظرف مورد نظر ريخته وسس را روي آن بريزيد و در يخچال بگذاريد، نعنا را هنگام سرو روي آن بريزيد.
نكته
ــ پسته و بادام را نيمكوب كنيد.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image