مواد لازم :
شکر/250 گرم
شکر قهوه اي /90 گرم
خامه /500 گرم
عسل /250 گرم
کره خرد شده /60 گرم
جوش شيرين /نصف قاشق چايخوري
گردوي خرد شده /155 گرم
وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري

طرز تهيه :
شکر ، شکر قهوه اي ، خامه ، عسل و کره را داخل ماهيتابه گودي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شده و مواد به جوش آيد . سپس جوش شيرين را اضافه کنيد تا دماسنج به درجه120 درجه سانتي گراد برسد(اگر دماسنج در دسترس نداريد از مواد ،مقداري داخل آب سرد بريزيد و هر گاه مواد داخل آب حل نشده و قابل شکل دادن بود مواد آماده است).
دقت داشته باشيد مواد بعد از آماده شدن تقريبا از ديواره ظرف روي حرارت جدا مي شود. گردوي خرد شده و وانيل را اضافه کنيد و مواد را داخل قالب چهارگوش 20 سانتي که چرب شده و با فويل پوشانده شده وروي فويل نيز چرب شده است بريزيد.
سپس به مدت 5 ساعت کنار بگذاريد تا خودش را بگيرد. از قالب جدا کنيد و با يک چاقوي گرم به ابعاد 3×3 سانتي متر برش دهيد.
با اين مقدار مواد، حدود 40 تکه پتي فور خواهيد داشت . همچنين مي توانيد آن را به مدت 15 روز در جاي خشک و خنک نگهداري کنيد.
منبع:هنر آشپزي،شماره 41
/س