مواد لازم:
برنج/ 4 پيمانه
سبزي (گشنيز جعفري مرزه شويد ترخون ريحان) خرد شده/ 1 پيمانه
زعفران دم کرده /2 قاشق غذاخوري
سير/ چند حبه
پياز سرخ شده/ 3 الي 4 قاشق غذا خوري
نمک و روغن/ به ميزان کافي
طرز تهيه:
اگر برنج را آبکش مي کنيد وقتي که مي خواهيد برنج را دم بيندازيد سبزي و سير را لابه لاي برنج بريزيد. اما اگر به صورت کته برنج را طبخ مي کنيد زماني که برنج آبش را جمع کرد سبزي و سير را اضافه کنيد و وقتي که برنج را در ديس مي کشيد پياز سرخ شده را اضافه کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س