مواد لازم:
شير کم چرب/ 600 ميلي ليتر
خامه/ 300 گرم
تخم مرغ /4 عدد
زرده تخم مرغ/ 4 عدد
شکر/ 125 گرم
پودر وانيل خالص/ 1/4 قاشق چايخوري
نان تست/ 8 عدد
کشمش پلوئي خيس کرده/ 50 گرم
کره آب شده /50 گرم
چگونگي تهيه:
فر را تا 190 درجه سانتي گراد (375 درجه فارنهايت يا شماره 5 اجاق گاز) گرم کنيد. شير و خامه را در شير داغ کن ريخته و آنرا روي حرارت متوسط قرار مي دهيد تا مخلوط به جوش بيايد و بعد ظرف را از روي حرارت برداريد. تخم مرغ هاي کامل، زرده هاي تخم مرغ و شکر را در کاسه اي خوب با هم مخلوط کرده و آنها را به شير و خامه اضافه کنيد و در همين حال، مخلوط را مرتبا با همزن دستي بزنيد. در صورت لزوم مواد را از صافي رد کرده و بعد وانيل را به آنها افزوده و بهم بزنيد. کناره هاي قهوه اي رنگ نان هاي تست را با چاقو جدا کرده و دور بريزيد، سپس هر عدد نان را طوري برش بزنيد که دو عدد مثلث بدست آيد. کف و اطراف ظرف نسوز مربع شکلي به ابعاد 18 سانتي متر را چرب کرده و با استفاده از فرچه روي نان هاي مثلثي، کره آب شده بماليد سپس آنها را طوري در ظرف آماده شده بچينيد که سطح هر مثلث کمي برروي مثلث قبلي قرار بگيرد. کشمش ها را بر روي سطح نان ها بپاشيد و مخلوط تخم مرغ (کاستارد) را طوري بر روي سطح نان ها بريزيد که همه آنها را پوشش دهد و بعد بگذاريد ظرف به مدت 30 دقيقه به همان حالت بماند تا مواد کاملا جذب نان ها شوند. ظرف محتوي پورينگ را در قالب کيک بزرگي قرار داده و در داخل قالب(کناره هاي ظرف) تا نيمه آب بريزيد. سپس قالب محتوي ظرف را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهيد تا پورينگ به رنگ طلايي مايل به قهوه اي در آيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ