مواد لازم:
بادمجان/ 2 عدد
فلفل دلمه اي از هر رنگ/ 1 عدد
کدو /2 عدد
سير/ 2 حبه متوسط
پياز/ 2 عدد متوسط
فلفل و نمک و کاري و ادويه مورد علاقه
سبزيجات خشک
طرز تهيه:
بادمجانها را پوست بگيريد بصورت مکعب هاي کوچک در بياوريد با روغن کمي تف دهيد به همين ترتيب براي کدو و فلفل دلمه ها عمل کنيد و مسلما پياز را هم بايد خرد کنيد و با سير تف دهيد و در آخر تمام سبزيجات را با هم در قابلمه بريزيد و گوجه ها را هم چند قسمت کنيد و اضافه کنيد به اضافه نمک و فلفل و ادويه جات مورد علاقه و سبزيجات خشک و برگ بو بگذاريد بپزند خوش مزگي و رنگ و طعم غذا در دست خودتونه که چي اضافه کنيد و چي کم کنيد گوشت گوساله را نبايد خيلي بپزيد و يا خيلي حرارت دهيد تابه چدني را داغ داغ کنيد و به شاتو بريان هاي خودتان نمک و فلفل بپاشيد و قبل از اينکه در تابه داغ بگذاريد آنرا آغشته به روغن زيتون و اگر دوست داشتيد کمي سير له شده اضافه کنيد و بعد بگذاريد درون تابه به مدت کمتر از 6 دقيقه يکطرف گوشت و طرف ديگه آن هم به همين ترتيب عمل کنيد در اين صورت گوشت خيلي خوشمزه و قابل جويدن ميشه اگر اين شاتوبريان رو زياد روي حرارت قرار دهيد خيلي سفت ميشه و خوردن آن تقريبا غير ممکن ميشه بنابراين براي پختن شاتو بريان روي تابه داغ بايد دقت کنيد زياد نپزد و در کنار اين غذا کمي اسپاگتي ميل کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س