جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ ايتاليايي گوشت و جو
-(8 نفر) 
سوپ ايتاليايي گوشت و جو
بازدید 320
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر :

گوشت راسته گوسفند / 250 گرم
هويج متوسط / 4 عدد
پياز کوچک / 2 عدد
آويشن / 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه / يک چهارم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خرد شده / 1 عدد
جو / يک دوم پيمانه

طرز تهيه :

گوشت را به صورت مکعبي خرد کرده ، سپس روغن زيتون تفت دهيد و بگذاريد بپزد . جو را نيزجداگانه بگذاريد بپزد . هويج و پياز را حلقه حلقه کرده ، با شعله کم به مدت 15 دقيقه بپزيد . پياز ، هويج و جو را به گوشت اضافه کنيد . در آخر گوجه هاي خرد شده را نيزاضافه کرده بعد از اين که سوپ جا افتاد سرو کنيد .

نکته :

مي توانيد از جو پوست کنده يا جو پرک استفاده کنيد . ولي در صورت استفاده از جو پوست کنده زمان بيشتري نياز داريد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس