مواد لازم براي 8 تا 10 نفر:
آب جوش / يک دوم پيمانه
اب سرد / يک دوم پيمانه
کيک اسفنجي ابعاد 6 × 10 × 20 / 1 عدد
خامه / 1 پيمانه
شير غليظ شده ( شير عسلي )/ يک دوم پيمانه
ژله انار / 1 بسته
آب انار / 1 پيمانه
ظرف پيرکس ابعاد 4 × 12 × 21 / 1 عدد
طرز تهيه :
کيک را به ضخامت 1/5 سانتي متر برش بزنيد . ديواره و کف ظرف پيرکس را با تکه هاي کيک کاملا بپوشانيد . چنانچه ارتفاع کيک از ديواره ظرف پيرکس بيشتر بود آن را بريده و کنار بگذاريد . ( با تکه هاي بريده شده مي توانيد منافذ داخل ظرف را کاملا پر کنيد ) پودر ژله را در ظرفي ريخته ابتدا يک دوم پيمانه آب جوش اضافه کرده خوب هم بزنيد تا پودر ژله کاملا حل شود . سپس يک دوم پيمانه آب سرد را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنيد . در مخلوط کن مايه ژله ، خامه ، شير عسلي ، آب انار را ريخته 1 تا 2 دقيقه مخلوط کنيد تا مايه يک دست شود . اين مايه را روي کيک که در ظرف پيرکس چيده ايد بريزيد تا کاملا سطح کيک را بپوشاند . ( قسمت هاي اضافي کيک که در ظرف پيرکس چيده ايد بريزيد تا کاملا سطح کيک را بپوشاند . ( قسمت هاي اضافي کيک اگر ازمايه بيرون بود جدا کنيد ) ظرف را به مدت 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مايه کاملا بسته شود . سپس مي توانيد با خامه و دانه هاي انار آن را تزئين کرده و به عنوان دسر نوش جان کنيد .
نکته :
دقت کنيد تکه هاي کيک کف و ديواره ظرف را به طور فشرده بپوشاند .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س