جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر کيک انار
-(2 نفر) 
دسر کيک انار
بازدید 401
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8 تا 10 نفر:

آب جوش / يک دوم پيمانه
اب سرد / يک دوم پيمانه
کيک اسفنجي ابعاد 6 × 10 × 20 / 1 عدد
خامه / 1 پيمانه
شير غليظ شده ( شير عسلي )/ يک دوم پيمانه
ژله انار / 1 بسته
آب انار / 1 پيمانه
ظرف پيرکس ابعاد 4 × 12 × 21 / 1 عدد

طرز تهيه :

کيک را به ضخامت 1/5 سانتي متر برش بزنيد . ديواره و کف ظرف پيرکس را با تکه هاي کيک کاملا بپوشانيد . چنانچه ارتفاع کيک از ديواره ظرف پيرکس بيشتر بود آن را بريده و کنار بگذاريد . ( با تکه هاي بريده شده مي توانيد منافذ داخل ظرف را کاملا پر کنيد ) پودر ژله را در ظرفي ريخته ابتدا يک دوم پيمانه آب جوش اضافه کرده خوب هم بزنيد تا پودر ژله کاملا حل شود . سپس يک دوم پيمانه آب سرد را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنيد . در مخلوط کن مايه ژله ، خامه ، شير عسلي ، آب انار را ريخته 1 تا 2 دقيقه مخلوط کنيد تا مايه يک دست شود . اين مايه را روي کيک که در ظرف پيرکس چيده ايد بريزيد تا کاملا سطح کيک را بپوشاند . ( قسمت هاي اضافي کيک که در ظرف پيرکس چيده ايد بريزيد تا کاملا سطح کيک را بپوشاند . ( قسمت هاي اضافي کيک اگر ازمايه بيرون بود جدا کنيد ) ظرف را به مدت 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مايه کاملا بسته شود . سپس مي توانيد با خامه و دانه هاي انار آن را تزئين کرده و به عنوان دسر نوش جان کنيد .

نکته :

دقت کنيد تکه هاي کيک کف و ديواره ظرف را به طور فشرده بپوشاند .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس