جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي بادنجان شکم پر
-(1 نفر) 
ترشي بادنجان شکم پر
بازدید 286
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:

بادنجان کوچک: 10 عدد
نعناع: 100 گرم
هويج: 1 عدد
سير: 1 حبه
نمک:مقداري
سرکه: به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا سر بادنجان ها را جدا کرده، روي آنها را از بالا تا پايين با چاقو يک شکاف عميق ايجاد کنيد. سپس بادنجان ها را به مدت 1 ساعت در محلول آب نمک قرار دهيد، تا تلخي آنها برود. سپس بادنجان ها را ازآب نمک خارج کرده به همراه مقداري آب در ظرفي بريزيد. ظرف را به مدت 15 الي 20 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. سپس آن ها راآبکش کرده و يک جسم نسبتاً سنگين راروي آن ها قرار دهيد و بگذاريد تا چند ساعت بماند؛ تا آب آن خارج شود. نعناع، هويج و سيررا ريز خرد کرده، همراه نمک به مواد اضافه کنيد. داخل بادنجان ها راازمواد پر کنيد و آن ها را در ظرف مناسبي بچينيد. در آخر سرکه را روي آن ها بريزيد و ترشي را در جاي خنک قرار دهيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس