جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي گيلاس
-(0 نفر) 
ترشي گيلاس
بازدید 423
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گيلاس /1کيلو
شکر سفيد/3 قاشق غذاخوري
سرکه/يک و نيم ليتر
فلفل سياه يا سفيد درسته/10 عدد
برگ بو ورزماري تازه/تعدادي

طرز تهيه:

ابتدا گيلاس را شسته و دم آن را بگيريد و روي پارچه اي پهن کنيد تا خشک شود،سپس گيلاس را داخل شيشه ريخته و لابه لاي آن برگ بو ،رزماري و فلفل بگذاريد .آب را با شکر بجوشانيد تا قوام آيد؛در اين مرحله سرکه را نيز بيفزاييد ،شربت به دست آمده را 10 دقيقه ديگر جوشانده سپس آن را از روي حرارت برداريد تا کمي ولرم شود.مايع را روي ميوه بريزيد ،در شيشه را طوري ببنديد که هوا داخل آن نفوذ نکند .پس از 10 روز ترشي قابل استفاده است.

نکته:

-از باقيمانده سرکه مي توان در انواع سالاد استفاده کرد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس