مواد لازم :
توت فرنگي /يك كيلوگرم
شكر/يك كيلوگرم
ورق ژلاتين/2 تا 3 عدد
آبليمو/يك قاشق چايخوري
طرز تهيه :
توت فرنگي ها را پس از مراحل شست كاملاً له كنيد. شكر را اضافه كرده و ظرف را بدون درپوش به مدت 25 تا 30 دقيقه به قدرت 100 درصد(حداكثر) در دستگاه بگذاريد. ورق ژلاتين خرد شده را در كاسه كوچكي قرار داده و روي آن كمي آب بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 2 تا 3 دقيقه با قدرت 40 درصد (متوسط) در دستگاه بگذاريد، سپس آن را به همراه آبليمو به مارمالاد اضافه كنيد.
نكته :
1- براي تهيه ي مربا بهتر است شكر و توت فرنگي ها را از شب قبل در يخچال بگذاريد تا آب بيندازد.
2- از اين مارمالاد مي توانيد براي روي تارت، كيك و تزئين شيريني هاي كوچك استفاده كنيد.
3- براي ژله اي شدن مارمالاد مي توانيد از 6 تا 7 عدد به دانه هم استفاده كنيد.
4- با اين ميزان مربا مي توانيد 500 سي سي شربت توت فرنگي هم تهيه كنيد.
5- اگر بخواهيد فقط براي مصرف كوتاه مدت مارمالاد تهيه كنيد بهتر است ميزان توت فرنگي و بقيه مواد را يك سوم انتخاب كنيد و زمان را 15 تا 20 دقيقه تنظيم كنيد.
6- 2 ورق ژلاتين معادل با 4 گرم پودر ژلاتين مي باشد.(يك قاشق چايخوري)
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
/س