جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مارمالاد توت فرنگي با مايكروويو
-(1 Body) 
مارمالاد توت فرنگي با مايكروويو
Visitor 413
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

توت فرنگي /يك كيلوگرم
شكر/يك كيلوگرم
ورق ژلاتين/2 تا 3 عدد
آبليمو/يك قاشق چايخوري

طرز تهيه :

توت فرنگي ها را پس از مراحل شست كاملاً له كنيد. شكر را اضافه كرده و ظرف را بدون درپوش به مدت 25 تا 30 دقيقه به قدرت 100 درصد(حداكثر) در دستگاه بگذاريد. ورق ژلاتين خرد شده را در كاسه كوچكي قرار داده و روي آن كمي آب بريزيد و ظرف را بدون درپوش به مدت 2 تا 3 دقيقه با قدرت 40 درصد (متوسط) در دستگاه بگذاريد، سپس آن را به همراه آبليمو به مارمالاد اضافه كنيد.

نكته :

1- براي تهيه ي مربا بهتر است شكر و توت فرنگي ها را از شب قبل در يخچال بگذاريد تا آب بيندازد.
2- از اين مارمالاد مي توانيد براي روي تارت، كيك و تزئين شيريني هاي كوچك استفاده كنيد.
3- براي ژله اي شدن مارمالاد مي توانيد از 6 تا 7 عدد به دانه هم استفاده كنيد.
4- با اين ميزان مربا مي توانيد 500 سي سي شربت توت فرنگي هم تهيه كنيد.
5- اگر بخواهيد فقط براي مصرف كوتاه مدت مارمالاد تهيه كنيد بهتر است ميزان توت فرنگي و بقيه مواد را يك سوم انتخاب كنيد و زمان را 15 تا 20 دقيقه تنظيم كنيد.
6- 2 ورق ژلاتين معادل با 4 گرم پودر ژلاتين مي باشد.(يك قاشق چايخوري)
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image