جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني لطيفه
-(2 نفر) 
شيريني لطيفه
بازدید 414
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد /1پيمانه
پودر شکر/1/2 پيمانه
خامه/150تا 200گرم
شکر ريز/مقداري
بکينگ پودر/ 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ/2عدد
وانيل/1/8قاشق چايخوري
خلال پسته/براي تزئين

طرز تهيه:

زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا مي کنيم .سفيده ها را با همزن برقي مي زنيم تا به حالت کف سفتي در بيايد موقع زدن سفيده بايد دست در يک جهت حرکت کند و به صورت دوراني زده شود تا پف سفيده نخوابد وقتي ظرف را بر مي گردانيم سفيده بايد نريزد.در ظرف ديگري زرده تخم مرغ را همراه با وانيل و پودر شکر مخلوط مي کنيم با همزن برقي هم مي زنيم در حدي که کاملاً کرم و سفت شود.بکينگ پودر را با آرد مخلوط مي کنيم مقداري از سفيده داخل زرده مي ريزيم و به صورت دوراني با قاشق هم مي زنيم مقداري از مخلوط آرد را اضافه مي کنيم دوباره مقداري سفيده و بعد مقداري آرد اضافه مي کنيم به همين ترتيب ادامه مي دهيم تا تمام مواد تمام شود وسعي مي کنيم به صورت دوراني هم بزنيم.
مقداري سفيده و بعد مقداري آرد را اضافه مي کنيم به همين ترتيب ادامه مي دهيم تا تمام موادتمام شود و سعي مي کنيم به صورت دوراني هم بزنيم.آرد از قبل يکي دو بار الک شده است تا هوا دهي انجام شده باشد .وقتي مواد خوب مخلوط شد داخل قيف کيسه اي مي ريزيم .سيني شيريني پزي را چرب نمي کنيم کاغذ روغني مي اندازيم .از مواد داخل قيف،به اندازه دلخواه به صورت کشيده داخل سيني خالي مي کنيم .بايد بين شيريني ها فاصله باشد چون داخل فر مقداري پهن مي شود،شکر را روي شيرينها مي پاشيم و مقداري خلال پسته هم روي آن مي پاشيم در فر با حرارت متوسط يا 160 درجه سانتي گراد به مدت 15تا20دقيقه قرار مي دهيم .150 گرم خامه داشتيم براي اين مقدار خامه 2 قاشق سوپخوري پودر شکر و يک هشتم قاشق چايخوري وانيل اضافه مي کنيم و تا حدي هم مي زنيم که فرم بگيرد يعني اگر زماني ما سر همزن يا قاشق را روي آن خط انداختيم جاي آن پر نشود در اين مرحله خامه فرم گرفته است .شيريني آماده شده از داخل فر بيرون مي آوريم .دو تا از شيرينها را که داخل فر پهن شده بر مي داريم داخل دست جفت مي کنيم و به وسيله خامه ريزسرنگي خامه را بين دو شيريني مي ريزيم و يک عدد کپسول (کاغذ)کيک يزدي زير شيريني قرار مي دهيم تا راحت تر برداشته شود.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس