مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
طالبي/ 2 پيمانه، پوره شده
شكر/يك سوم پيمانه 20 قاشق سوپخوري (90گرم)
پودر ژلاتين/ يك قاشق سوپخوري + يك ويك دوم قاشق چايخوري(13/5 گرم)
آب سرد/يك سوم پيمانه
خامه /يك پيمانه (250گرم)
وانيل خالص/ يك هشتم قاشق چايخوري
وانيل شكري/ يك چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
شكر را به طالبي پوره شده اضافه كرده و هم بزنيد. ژلاتين را با آب سرد مخلوط نموده و روي بخار آبجوش يا به روش بن ماري به صورت محلول در آوريد، سپس به طالبي اضافه كرده هم بزنيد خامه و وانيل را با مفتول (Whisk) هم بزنيد تا صاف و يك دست شود. تمام مواد فوق را باهم مخلوط كنيد و دريك قالب چرب شده ريخته و در يخچال قرار دهيد تا ببندد. پس از بسته شدن برروي يك ظرف مناسب برگردانده، با ميوه هاي فصل و پودر پسته تزئين كرده سرو نماييد.
نكته :
1- درصورت تمايل مي توانيد با استفاده از رنگ هاي مجاز خوراكي رنگ دلخواه را به دست آوريد.
2- مي توانيد پوره ي خربزه را جايگزين پوره ي طالبي كنيد تا دسر دلچسبي براي فصل تابستان داشته باشيد.
3- درصورت شيرين نبودن طالبي مي توانيد آن را در مخلوط كن پوره كرده، شكر به ميزاني اضافه كنيد تا شيريني مناسبي پيدا كند، سپس 2 پيمانه اندازه گيري كرده و ساير مراحل را طبق دستورالعمل ادامه دهيد.
4- انرژي كل اين دستور 1101 كيلو كالري مي باشد كه 30 درصد آن از كربوهيدرات، 4 درصد آن از پروتئين و 66 درصد آن از چربي تأمين مي گردد.
منبع:مجله آشپزي ،شماره 58/خ