جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر طالبي
-(6 Body) 
دسر طالبي
Visitor 453
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:

طالبي/ 2 پيمانه، پوره شده
شكر/يك سوم پيمانه 20 قاشق سوپخوري (90گرم)
پودر ژلاتين/ يك قاشق سوپخوري + يك ويك دوم قاشق چايخوري(13/5 گرم)
آب سرد/يك سوم پيمانه
خامه /يك پيمانه (250گرم)
وانيل خالص/ يك هشتم قاشق چايخوري
وانيل شكري/ يك چهارم قاشق چايخوري

طرز تهيه :

شكر را به طالبي پوره شده اضافه كرده و هم بزنيد. ژلاتين را با آب سرد مخلوط نموده و روي بخار آبجوش يا به روش بن ماري به صورت محلول در آوريد، سپس به طالبي اضافه كرده هم بزنيد خامه و وانيل را با مفتول (Whisk) هم بزنيد تا صاف و يك دست شود. تمام مواد فوق را باهم مخلوط كنيد و دريك قالب چرب شده ريخته و در يخچال قرار دهيد تا ببندد. پس از بسته شدن برروي يك ظرف مناسب برگردانده، با ميوه هاي فصل و پودر پسته تزئين كرده سرو نماييد.
نكته :
1- درصورت تمايل مي توانيد با استفاده از رنگ هاي مجاز خوراكي رنگ دلخواه را به دست آوريد.
2- مي توانيد پوره ي خربزه را جايگزين پوره ي طالبي كنيد تا دسر دلچسبي براي فصل تابستان داشته باشيد.
3- درصورت شيرين نبودن طالبي مي توانيد آن را در مخلوط كن پوره كرده، شكر به ميزاني اضافه كنيد تا شيريني مناسبي پيدا كند، سپس 2 پيمانه اندازه گيري كرده و ساير مراحل را طبق دستورالعمل ادامه دهيد.
4- انرژي كل اين دستور 1101 كيلو كالري مي باشد كه 30 درصد آن از كربوهيدرات، 4 درصد آن از پروتئين و 66 درصد آن از چربي تأمين مي گردد.
منبع:مجله آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image