مواد لازم:
خاويار بادنجان/250گرم
روغن زيتون/4 قاشق غذاخوري
پياز ريز شده/1عدد
سير له شده و ريز شده/2 حبه
فلفل دلمه خلال شده/1 فنجان
گوجه فرنگي ريزشده/5 عدد
سس گوجه فرنگي/1/2 فنجان
آويشن/1قاشق چايخوري
ماکاروني پخته/1بسته
طرز تهيه:
روغن زيتون را داخل ماهي تابه مي ريزيم و فلفل دلمه را اضافه مي کنيم .
سير را ابتدا له کرده کاملاً ريز مي کنيم و به مواد اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم.
گوجه فرنگي ها را خرد مي کنيم و به مواد اضافه مي کنيم (مي توان پوست گوجه فرنگي را کنده بعد به مواد اضافه کرد).
خاويار بادنجان را هم اضافه کرده و تفت مي دهيم .اگر خاويار بادنجان به صورت خام باشد آن را در کمي روغن تفت داده بعد آن را چرخ کرده يا مي کوبيم بعد به مواد اضافه مي کنيم .وقتي مواد کاملاً داغ شد سس را به آن اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم نمک و آويشن فلفل و زيره را اضافه مي کنيم کمي تفت داده بعد در ظرف کشيده و روي ماکاروني که قبلاً پخته و آبکش شده مي ريزيم.
*در غذاها مي توان از آويشن و اورگانو به جاي همديگر استفاده کرد.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ