جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب بال مرغ و کرفس
-(9 Body) 
کباب بال مرغ و کرفس
Visitor 456
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

بال مرغ: 1 کيلوگرم
مغز کرفس: 500 گرم
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي کوچک: 500 گرم
پياز رنده شده: 2 عدد متوسط
فلفل سبز: 100 گرم
زعفران آبکرده: 2 قاشق غذاخوري
ادويه مخصوص: به ميزان لازم
آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
سس کچاب: به ميزان لازم
نمک: 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

بال مرغ را تميز کرده و نوک آن را در کاسه اي ريخته و روي آن را پياز رنده شده و روغن زيتون، آبليمو و نمک و زعفران و ادويه زده آن را به مدت 2 تا 3 ساعت مي گذاريم تا مزه دار شود.
سپس بال مرغ را در سيخ کباب چوبي زده همينطور مغز کرفس را در اندازه 4 سانت برش زده. کمي زعفران و نمک زده آنها را در هم در سيخ چوبي زده در داخل ماهي تابه کمي روغن ريخته آنها را با حرارت کم سرخ مي کنيم.
گوجه فرنگي ها و فلفل سبز را جدا کباب کرده و در ظرف مخصوص يک سيخ بال مرغ يک سيخ گوجه فرنگي و کرفس و فلفل مي چينيم. اين غذا را مي توان همراه نان سرو کرد يا اينکه با برنج ميل کرد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image