جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترحلواي شيرازي
-(5 نفر) 
ترحلواي شيرازي
بازدید 481
گروه: دنياي فن آوري

موادلازم:

آرد برنج: 1 پيمانه
نشاسته گل: 1/2 پيمانه
شکر: 3/4 پيمانه
گلاب: 1/2 پيمانه
شير: 5 پيمانه
آب سرد: 3 پيمانه
زعفران حل شده: قدري
خلال بادام: 3/4
پودر پسته: جهت تزيين

طرز تهيه:

نشاسته را درمقداري از آب سرد حل مي کنيم و کمي استراحت مي دهيم تا نشاسته ته نشين شده و آب روي آن را دور مي ريزيم (اگر نشاسته در منزل تهيه شده بود چندين بار آب روي آن را عوض مي کنيم تا طعم خاص آن خارج شود).
3 پيمانه آب سرد را روي نشاسته اضافه و مخلوط مي کنيم و از صافي رد کرده و در ظرف مناسب مي ريزيم.
آرد برنج را در شير حل کرده واز صافي گذرانده و به نشاسته اضافه مي کنيم. ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم مي زنيم تا مخلوط و غليظ شود و يک لايه نازک پشت قاشق را بگيرد و در اين مرحله شکر و گلاب را اضافه مي کنيم و به هم زدن ادامه مي دهيم تا مايه به آرامي بجوشد، وقتي کامل غليظ شد به طوري که جاي خط چنگال روي آن محو نشود خلال بادام را اضافه مي کنيم و 1/2 حلوا را در سيني چرب شده مناسب و به قطر 1 سانت مي ريزيم و در بقيه حلوا زعفران اضافه کرده و کمي هم زده و در ظرف چرب شده ديگر مي ريزيم و پودر پسته روي دو قسمت حلوا مي پاشيم و اجازه مي دهيم تا حلوا در دماي اتاق خنک شود و سپس بهتر است 2 ساعت در يخچال نگه داشته و سپس به صورت لوزي بريده و يک در ميان در ظرف از هر دو رنگ مي چينيم.
ترحلوا را نبايد به محض ريختن در يخچال قرار داد چون روي حلوا ترک مي خورد و همچنين در هنگام طبخ اگر در غلظت مناسب برداشته نشود حلوا روي آن ضمن خنک شدن ترک برمي دارد.
در بعضي از دستورها از ميزان آرد کاسته و بر ميزان نشاسته مي افزايند.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس