مواد لازم:
خرما بدون هسته وله کرده: 160گرم يا 1پيمانه
کره خرد شده: 250گرم
آب :430 ميلي ليتر يا 3/4و1پيمانه
شکر:220گرم يا 1پيمانه
پودر کاکائو:35گرم يا 2/3و1پيمانه
بکينگ پودر:2قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
در ظرف گودي خرما وکره و آب و شکرو پودر کاکائورا با يکديگر مخلوط کنيد و روي حرارت هم بزنيد تا کره و شکر حل شوند بعد مواد خشک و آرد بکينگ پودر را اضافه کنيد و هم بزنيد در قالب20×30سانتي متردر فر180درجه يا350درجه فارنهايت بگذاريد تا بپزد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س