مواد لازم:
آرد سفيد: 500گرم
روغن :500گرم
شکر:1کيلو گرم
زعفران:4/7گرم
آب: 12فنجان
گلاب: نصف فنجان
طرز تهيه:
مانند حلوا آرد را سرخ مي کنيم و شکر را با 10تا12 ليوان مي جوشانيم تا شکر آب شود شربت را از صافي رد مي کنيم و زعفران حل شده در آبجوش را با شربت مخلوط مي کنيم و حرارت آرد سرخ شده را ملايم مي کنيم و بعد شربت آماده شده را بتدريج داخل آرد سرخ شده مي ريزيم و مرتب بهم مي زنيم تا آرد کاملا صاف شود بعد کاچي را مي گذاريم آهسته بجوشد و به روغن بيافتد در صورتيکه مايه کمي غليظ شودمختصري آب به آن اضافه مي کنيم .
توضيح:آنکه آرد کاچي را بايد کمي کمتر از حلوا سرخ کرد وکافيست که رنگ آن طلايي شود و نيز کاچي را با آرد برنج هم مي توان تهيه نمود وکافيست که بجاي آرد گندم آرد برنج مصرف کنيم.در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر را براي 4تا 6 نفر کافيست.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س