جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
موساکا Moussaka
-(2 نفر) 
موساکا Moussaka
بازدید 358
گروه: دنياي فن آوري
غذاي يوناني

مواد لازم براي چهارنفر:

روغن زيتون / 1/3پيمانه
پياز درشت خردشده / يک عدد
گوشت چرخ کرده / 700گرم
سير ساطوري شده / سه حبه
پودر زيره / 1/4قاشق چايخوري
ادويه مخلوط / 1/4 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خرد شده /700 گرم
جعفري خرد شده / يک قاشق غذاخوري
برگ بو/ دو عدد
پودر آويشن / يک قاشق چايخوري
آب گوشت / 2/3پيمانه
بادنجان متوسط به صورت حلقه هاي يک سانتي متري / چهارعدد
آرد / به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه / به ميزان کم

مواد لازم براي روي غذا(سس بشامل)

کره / 85گرم
آرد/ 85گرم
شير / 900ميلي ليتر
پنير پارمزان رنده شده /85 گرم
پنير پيتزا يا گودارنده شده / 115 گرم
زرده تخم مرغ/ دوعدد
تخم مرغ کامل/ يک عدد

طرز تهيه:

دو قاشق غذاخوري روغن را در تابه بزرگي حرارت داده و پياز را ده دقيقه در آن تفت دهيد تا فقط نرم شود.گوشت چرخ کرده و سير را به پياز افزوده و هم بزنيد تا گوشت سرخ شود .زيره،ادويه ،گوجه فرنگي،جعفري،برگ بو، آويشن را به همراه نمک و فلفل به گوشت بيفزاييد و هم بزنيد سپس آب گوشت را به مواد افزوده حرارت را کم کنيد تا مدت يک ساعت بجوشد. بادنجان ها را درون يک آبکش بچينيد و روي آنها نمک بپاشيد تا تلخاب آنها خارج شود سپس آنها را شسته خشک کنيد و در باقيمانده روغن زيتون سرخ نماييد و کنار بگذاريد براي تهيه سس ،کره را در ظرف نچسب حرارت داده و آرد را به آن بيفزاييد.ظرف را از روي حرارت برداريد و شير را به تدريج درون آرد تفت خورده بريزيد و هم بزنيد.قابلمه را دوباره روي حرارت قرار دهيد و مرتب آنها را هم بزنيد تا سس غليظ شود.اين کار پنج الي هشت دقيقه طول مي کشد.سپس آن ها را از روي حرارت برداريد و55گرم از پنير پارمزان و55 گرم از پنيرپيتزا در آن ريخته ،نمک و فلفل زده و آن را هم بزنيد.وقتي سس به حد کافي خنک شد زرده ها و تخم مرغ کامل را به آن بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا يکنواخت شود.يک سوم از مايه گوشتي را کف يک ظرف مناسب فر به ابعاد 30×20سانتي متر پهن کنيد و نصف بادنجان ها را روي آن بچينيد.يک بارديگر اين کار را تکرار کرده و در آخر يک لايه مايه گوشتي روي مواد بريزيد و روي آن را صاف کنيد.سس آماده شده را روي مواد بريزيد و باقي مانده پنيرها را روي سس بپاشيد.ظرف را به مدت 50الي 60دقيقه در فر داغ 180درجه سانتي گراد يا350درجه فارنهايت بگذاريد تا روي آن طلايي شود.وقتي موساکا آماده شد پنج دقيقه صبر کنيد سپس آن را به صورت مربع برش دهيد و به همراه سالاد ،خيارشور و نان سرو کنيد.اين غذا را مي توانيد تا قبل از مرحله در فر گذاشتن از قبل آماده کرده و دريخچال نگهداري کنيد.
منبع:خانواده سبزشماره 13
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس