مواد لازم:
آب پرتقال/دوپيمانه
شکر/ 3/4پيمانه
ژلاتين /چهار قاشق مرباخوري
وانيل / 1/4 قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ/ چهارعدد
خامه /150گرم
رنده پوست پرتقال / يک قاشق چايخوري
آب سرد /1/2پيمانه
طرز تهيه:
زرده تخم مرغ ها را همراه باشکر ،وانيل و رنده پوست پرتقال با همزن بزنيد تا سفت و غليظ شود سپس با آب پرتقال و ژلاتين آماده مخلوط کنيد وبا قاشق هم بزنيد، اينک خامه را هم به آن بيفزاييد.مايع به دست آمده را از صافي عبور داده تا کاملاً صاف و يک دست شود سپس در ظرف دلخواه ريخته و دريخچال به مدت 3تا 4 ساعت قرار داده تا کرم بسته شود.آن را مي توانيد به دلخواه تزئين کنيد.
نکته:
ژلاتين را در 1/2پيمانه آب سرد مخلوط کنيد تا روي حرارت کتري به طريق بن ماري حل شود.
براي خارج کردن کرم از قالب، آن را يک لحظه در آب داغ فرو برده و سپس روي ظرف دلخواه برگردانده تا کرم خارج شود.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ