مواد لازم:
كدو: 250 گرم
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق غذا خوري
شكر: 150 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
خرماي خرد شده: 200 گرم (درصورت تمايل)
پودر نارگيل: 50 گرم
كدو حلوايي پخته و له شده: 1پيمانه
آرد: 300 گرم
بکينگ پودر: 3 قاشق چاي خوري
شير: 125 ميلي ليتر
طرز تهيه:
قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانتيمتر را چرب و آرد پاشي كنيد. كره، پوست پرتقال رنده شده و شكر را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و پف كند.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كرده، بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود. خرما، پودر نارگيل و كدو حلوايي را اضافه كنيد. سپس نيمي از آرد و شير را اضافه كرده، اجازه دهيد تا مخلوط شود. باقيمانده ي شير و آرد را اضافه كنيد. مايه ي آماده را در قالب بريزيد و در فري كه با حرارت 160 درجه ي سانتيگراد از قبل گرم كرديد يك ساعت و ربع بپزيد. بعد از پخت از فر خارج كرده بعد از 15 دقيقه آن را از قالب جدا كنيد و بعد از خنك شدن كامل برش دهيد
(دقت كنيد بكينگ پودر را با آرد مخلوط كرده و الك كنيد).
طرز پخت كدو حلوايي:
250 گرم كدو حلوايي خام را به همراه نصف پيمانه آب در ظرفي بريزيد. روي حرارت قراردهيد. در ظرف را نيز بسته نگه داريد تا زماني كه كدو حلوايي پخته، آب آن نيز كشيده شود. كدوي پخته را داخل صافي بريزيد بعد از خنك شدن له كرده، مصرف نماييد.

منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39