مواد لازم:
نيم کيلوگرم به
نيم کيلوگرم هويج
نيم کيلوگرم سيب
3 کيلوگرم شکر
يک قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته
2قاشق غذاخوري آبليمو
طرز تهيه:
1-به، سيب و هويج را پوست کنده خرد کنيد.
2-شکر را داخل آب حل کرده، ظرف را روي حرارت قرار دهيد.
3-بعد از جوش آمدن آب، موادخرد شده را داخل آن بريزيد.
4-بعد از اين که به غلظت رسيد، زعفران آب گرفته و آبليمو را به آن اضافه کنيد.
5-بعداز خنک شدن، داخل ظرف مناسب بريزيد.
نکته هاي طلايي
-مي توانيد از ساير ميوه ها هم مانند کيوي در اين ترکيب استفاده کنيد.
-هم چنين مي توانيد شکر را روي ميوه ها بپاشيد. بعد از يک ساعت آب را به آن افزوده و روي حرارت قرار دهيد.
-بعد از آن که مربا خنک شد، آن را داخل ظرف مناسب بريزيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83