مواد لازم:
برنج : 375 گرم
سبزي آش : 1 کيلو
فلفل : قدري
زردچوبه : قدري
نمک : قدري
آب زرشک : 5 فنجان
لپه : 75 گرم
پياز : 275 گرم
نعناع : 3 قاشق سوپخوري
گلپر : قدري

طرز تهيه:
سبزي آش يعني تره، جعفري، شنبليله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائيد سه کاسه آب در ديگ ريخته سبزيجات و برنج را در آن بپزيد، همين که برنج پخته شد و لعاب پس داد، يک پياز درشت را حلقه حلقه بريده در ماهي تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ريختن آب زرشک، در آش بريزيد.
سپس قدري گلپر نرم هم در آش ريخته نعناع داغ را آماده کنيد تا آن را روي آش بريزيد.
اگر بخواهيم آش آبليمو يا آش گوجه و يا آش آب نارنج و يا آش آبغوره و يا آش زرشک و يا آش آلو بخارا بپزيم، بهجاي آب زرشک هر يک از مواد مذکور را در آش ميريزيم تا آش مطلوب بهدست آيد.
منبع:www.vista.ir /ج