مواد لازم:
? بلغور گندم ريز 3/2 پيمانه
? جعفري –ريز خرد شده 6 پيمانه
? نعنا تازه- ريز خرد شده 2/1پيمانه
? گوجه فرنگي- خرد شده 5عدد
? پيازکوچک- خرد شده 2عدد(200گرم)
? پيازچه- خرد شده 2عدد
? روغن زيتون-تصفيه نشده 4/1پيمانه(60ميل)
? آب ليموي تازه 2/1پيمانه(125ميل)
? نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

? طرز تهيه
بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقيقه خيس و سپس آبکش مي کنيم به طوري که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در يک ظرف بزرگ مي ريزيم، جعفري، نعنا، گوجه فرنگي، پياز و پيازچه را به آرامي با بلغور مخلوط مي کنيم، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم.
چند دقيقه قبل از سرو، روغن زيتون و آب ليمو را اضافه مي کنيم.
? نکته:
1) اين خوراک را بلافاصله پس از تهيه مصرف کنيد.
2) اين خوراک را نبايد پس از تهيه فريز کنيد.
منبع: www.vista.ir