جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان قندي
-(2 نفر) 
نان قندي
بازدید 448
گروه: دنياي فن آوري

مواد مورد نياز :

آرد سفيد :200 گرم
آرد برنج:175 گرم
روغن جامد:175 گرم
پودر قند :150 گرم
سفيد تخم مرغ :1 عدد
زرده تخم مرغ :2 عدد
هل :1/2 قاشق چايخوري
شير يا گلاب :به اندازه لازم

طرز تهيه :

روغن را با پودر قند کاملاً بزنيد تا حجم آن دو برابر شود. بعد سفيده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنيد . سپس هل را اضافه کنيد و آرد سفيد و آرد برنج را با هم آميخته و به مخلوط اضافه کنيد. در صورتي که خمير خشک شد از شير يا گلاب استفاده کنيد. به هم زدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي به دست آيد.
سپس از خمير به اندازه يک فندق برداشته و به شکل چشم در آوريد و روي آن مهر بزنيد، تا شکل بگيرد . براي تزيين مي توان از خلال پسته استفاده کرد.
بعد آن را به مدت 7 تا 8 دقيقه با درجه حرارت 175 در فر بگذاريد تا طلايي شود.
اين شيريني را مي توان به مدت سه ماه در جاي خشک و درون ظرف درب دار نگهداري کرد. نگهداري در يخچال ضروري نيست.

منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس