مواد لازم
كنسرو مارچوبه: 500گرم ( 2 قوطي)
تره فرنگي: 1 عدد، خرد شده
پياز متوسط :1عدد، خرد شده
قرص عصاره مرغ :1 عدد
جوز هندي :اندكي، رنده شده
روغن: 3 قاشق سوپخوري
خامه: 150 گرم
نمك و فلفل : به اندازه
طرز تهيه
پياز و تره فرنگي را در اندكي روغن و روي شعله ملايم تفت دهيد تا نرم شوند.
مارچوبه را از كنسرو خارج كرده، آب آن را جدا كرده و نگهداريد.
مارچوبه را به پياز و تره فرنگي اضافه كرده و 2 دقيقه ديگر تفت دهيد. آب مارچوبه را اضافه كرده و 10 دقيقه بپزيد، سپس قرص عصاره مرغ را اضافه كنيد و غذا را 3 دقيقه ديگر بپزيد، محتويات قابلمه را در غذا ساز ريخته و پوره كنيد. مخلوط را مجددا در قابلمه برگردانده و روي شعله ملايم به جوش بياوريد. خامه را اضافه كنيد و قبل از اين كه دوباره بجوشد از روي شعله برداريد. در ظرف را كشيده و با جوز هندي و خامه تزيين كنيد.

منبع:هنر آشپزي،شماره 55/خ