مواد لازم:
گوشت گوسفندي/ 500 گرم
لپه /1 پيمانه
زرشک/ 1 پيمانه
نمک، فلفل و پودر کاري/ به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي/ 1 قاشق غذاخوري
پوره گوجه فرنگي/ 2 الي 3 عدد معادل 1 پيمانه
پياز/ 1 الي 2 عدد
چگونگي تهيه:
ابتدا پياز را با کمي روغن تفت مي دهيم و به همراه گوشت، کمي آب اضافه مي کنيم و به مدت 45 دقيقه مي پزي. لپه خيس را اضافه مي کنيم و بعد از پخت لپه زرشک تفت داده شده را با کمي شکر آماده مي کنيم و اضافه مي کنيم و به دنبال آن رب گوجه فرنگي،پوره گوجه فرنگي، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه مي کنيم و بعد از آماده شدن خورش پودر کاري را اضافه مي کنيم. اين غذا را با گوشت چرخ کرده و يا با تکه هاي مرغ هم مي توان تهيه کرد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ